Follouka

Hvert år arrangeres det en hel uke med kurs i Agility, Bruks, Rallylydighet og Lydighet i Arvika, Sverige. I 2018 vil Follouka foregå i uke 30.

Det vil også bli mulighet for å dele opp uken, slik at man går halve uken med én aktivitet, og siste delen med én annen aktivitet. Lydighet, rallylydighet og agility holder til på Arvika Brukshundsklubb sine gressbaner, mens bruks holder til på forskjellige områder i nærheten. Det vil primært bli holdt to økter om dagen, med mulighet for å dra tilbake til campingplassen i lunsjen. På kvelden blir det felles grilling,- med obligatorisk dart- og kubbspill. Minigolf har også blitt en tradisjon, med interne konkurranser og premiering den siste kvelden. 

Ingestrand camping ønsker oss velkommen til årets Follouke. Resepsjonen er åpen fra 0730  til 22. Hver morgen har de nybakte brød, med mulighet til å handle inn det mest nødvendige. Bommen til campingen holder stengt mellom 2300 – 0700. Det er mulighet for å leie hytte,- alt fra enkle ettroms til større hytter. For de med campingvogn er det også mulighet for å leie campingplass med strømtilkobling.

Pris

For medlemmer av Follo Brukshundklubb er prisen 2000,-
For de som ikke er medlem av Follo Brukshundklubb er prisen 2500,-

Prisen gjelder kun for selve kurset. Angående overnatting blir bestilling av hytter og campingplass gjort ved påmelding, men betales i resepsjonen ved campingplassen til prisen angitt på hjemmesiden deres.

Instruktører

Instruktørene for 2018 er nå på plass.

Agility:
Per Berg Kirkevold
Christina Kosinski

Lydighet:
Stein Feragen

Bruks:
Anne-Berit Heireng
Hege Schea Bakke (torsdag-lørdag)

     
  

Påmelding

Påmeldingen er stengt for i år, men det er alltids neste år!

Veibeskrivelse og info om campingen:

Informasjon om de forskjellige hyttene og prisene finner du her, samt pris for leie av plass til campingvogn/bobil. 

For mer informasjon eller spørsmål:

Om du lurer på noe mer er det bare å kontakte Follouka på mail: 
post@fbk.no