Lydighet

Lydighetskomitèen i FBK ønsker å legge til rette for at medlemmene har et godt miljø å trene hund i. Klubben gir tilbud om både konkurranserettet trening og trening for de som bare ønsker å sosialisere hunden sin og trene litt hverdagslydighet.

Interessen for å konkurrere med hund er blitt stadig økende blant medlemmene, og vi legger derfor vekt på gode og varierte kurstilbud både med eksterne og interne instruktører for alle klasser.

Utetreningene er gratis for alle FBK-medlemmer og har derfor ikke instruktører. Personer som konkurrerer i kl. 2 og oppover, er imidlertid til stede som veiledere. Disse treningstidene følger skoleruta og er i tillegg væravhengige (ikke trening under -10 grader)!
  

 

Trippel* 2018 i lydighet er på følgene datoer:
22. mai
19. juni
21. august

* Trippel er uoffisiell konkurranse, åpen for alle klubbens medlemmer

Klubbmesterskapet for 2017 er utsatt. Ny dato kommer senere.

 

For mer informasjon eller spørsmål

Om du lurer på noe mer er det bare å kontakte Lydighetskomiteen på mail:
lp@fbk.no

    

      

Treningstider 2018

1. januar - 30. april

Innetreninger:

Onsdager: kl. 20.00-21.30
Egentrening i Follohallen

Lørdager: kl. 10.30-12.00
Egentrening i Follohallen

OBS! Innetreningene er kun for påmeldte.

Følg med på lydigheten sin facebookgruppe "Follo Brukshundklubb Lydighet". Her blir det lagt ut mer informasjon knyttet til treningene. Innimellom er det ikke trening. Årsaker til det kan være ferieavvikling, dårlig vær ol. Og innimellom arrangeres det ekstra treninger i helgene.

Det er viktig at alle er presise ved oppmøte til de organiserte treningene. Treningene er åpne for alle,- uansett nivå eller ambisjoner. 

Stokkehelga

Vi i lydighetskomiteen har lyst til å sprudle opp medlemmene med en liten "mini-Follouka". Bare at det er en helg og i Stokke, og kun lydighet. Dette vil foregå i helgen 25.-27. mai. Planen er å ha en hel helg i Stokke hvor vi deles opp i to grupper - en nybegynner- og en elitegruppe. Hvor vi blir tilbudt én instruktør til hver gruppe og trener på dagen og hygger oss på kvelden. Vi vil ha med flest mulig medlemmer, så om du har peilig eller null peiling på lydighet, så er du hjertelig velkommen! 

Videre informasjon er at overnattingen vil skje på Furulund Kro & Motell. Alle hyttene er reservert til oss, bortsett fra hyttenr 2 og 5. Det er kun 10 hytter totalt, og vi vil gjerne ha med så mange som mulig, så det hadde vært fint om folk kunne tenke seg å dele hytte med venner, så blir dette bra! Har du ingen venner (ennå) å dele med, så er dette i orden. Det finnes hytter med kun ett soverom også. Her er en link til alle hyttene.

Vi har i tillegg fått lov til å låne en fotballbane av Gjennestad vgs som kun er 2 min kjøring unna campingen, så dette blir bra!

 

Instruktørene er:

Anne-Berit Heireng & Hege Schea Bakke - Klasse 1 (nybegynner) og klasse 2

Toni (Antonio Grundvig) - Klasse 3 og elite

 

Påmeldingen skjer via denne lenken og koster 700,-.

 

Vi gleder oss masse til å se dere alle!