Hvordan støtte oss

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Follo Brukshundklubb!

Tenk deg at du kan spille favorittspille dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig via Grasrotandelen. Ved å spille hos Norsk Tipping vil 5% av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra eller Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommunisjonær, eller du kan bestille på Norsk Tipping.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede i dag, og du gjør det på en av følgende måter:

1. Hos kommunisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommunisjonære
  2. SMS: GRASROTANDELEN 997 632 427 til 2020 (tjenesten er gratis)
  3. Norsk Tipping Mobilspill

Mer informasjon finnes på Grasrotandelen. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelen generer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!