Lydighet

Lydighetskomitèen i FBK ønsker å legge til rette for at medlemmene har et godt miljø å trene hund i. Klubben gir tilbud om både konkurranserettet trening og trening for de som bare ønsker å sosialisere hunden sin og trene litt hverdagslydighet.

Interessen for å konkurrere med hund er blitt stadig økende blant medlemmene, og vi legger derfor vekt på gode og varierte kurstilbud både med eksterne og interne instruktører for alle klasser.

Utetreningene er gratis for alle FBK-medlemmer og har derfor ikke instruktører. Personer som konkurrerer i kl. 2 og oppover, er imidlertid til stede som veiledere. Disse treningstidene følger skoleruta og er i tillegg væravhengige (ikke trening under -10 grader)!
  

 

Trippel* 2017 i lydighet er på følgene datoer:
23 mai
14 juni
24 august

* Trippel er uoffisiell konkurranse, åpen for alle klubbens medlemmer

Klubbmesterskapet er utsatt. Ny dato kommer senere.

 

For mer informasjon eller spørsmål

Om du lurer på noe mer er det bare å kontakte Lydighetskomiteen på mail:
lp@fbk.no

    

      

Treningstider 2017

1.oktober 2017 - 30.mars 2018

Innetreninger:

Onsdager: kl. 20.00-22.00
Egentrening i Follohallen

Lørdager: kl. 10.00-12.00
Egentrening i Follohallen

OBS! Innetreningene er kun for påmeldte.

Følg med på lydigheten sin facebookgruppe "Follo Brukshundklubb Lydighet". Her blir det lagt ut mer informasjon knyttet til treningene. Innimellom er det ikke trening. Årsaker til det kan være ferieavvikling, dårlig vær ol. Og innimellom arrangeres det ekstra treninger i helgene.

Det er viktig at alle er presise ved oppmøte til de organiserte treningene. Treningene er åpne for alle,- uansett nivå eller ambisjoner.